Ujo Imro vie

ujoImrovie | Vyletel sokol, pršalo. Zmokol. Prechladol, zdochol.

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
skycrapper
Aká krajina, taký Harabin
 
mikchalus
mikchalus | 7.11.2020 00:00

toto nie je americky harabin.... biden je americky fico... tajtrlik oligarchov.


mikchalus
mikchalus | 7.11.2020 00:01

btw.. biden tiez neuspesny pravnik, ktory nikdy nic nedokazal, od mladosti politik... aka verna kopia fica, alebo vice versa...


cannabis
cannabis | 7.11.2020 06:10

Len rozmyslam, co je potom taky nedobre osolarovany Trumpik. :D Nieco, ako Mazurek, alebo Kotleba? :D


mikchalus
mikchalus | 7.11.2020 07:50

cannabis: kto ho este kritizuje okrem bolsevickych medii ?


cannabis
cannabis | 7.11.2020 09:27

Kazdy kto ma zdravy rozum. :D Iba blazni obhajuju take tupe individua ako je Trump. :D Mne pripomina inžimira Kotlebu, ako zo seba na facebooku robi dochtora a lieci sa chlastom. :D To tiez poukazuje na jeho "inteligenciu". :D


vsetkovklude
vsetkovklude | 7.11.2020 09:43

mikchalus, ja som o ňom ešte v riadnych médiach oslavné ódy naňho nepočul, to sú všetky boľševické? Je to hlúpy chrapúň, ktorý sa tam dostal náhodou...


cannabis
cannabis | 7.11.2020 12:10

No ja som sa tiez pozastavil nad tym, ze co su to bolsevicke media. :D To su tie, ktore si zalozil Erik Kalinak s mladym Ficom? :D Alebo nejake zalozil nas stale zabudany"supervedec" Blaha? :D


| 7.11.2020 12:55

chlapci chlapci, pozeram, ze fakt vacsina z vas zerie len to co sa im predlozi na tanier. mikchalusa nemusim, ale v tomto smere ma pravdu.

https://www.youtube.com/watch?v=CCbrUULl-8Q


cannabis
cannabis | 7.11.2020 12:58

NONAME, to z Tvojej strany beriem ako sebakritiku! :D Unika Ti totiz fakt, ze idiota zo seba robia ludia sami, nerobia to z nich media.

Inak na Tvojom linku som sa dobre nasmial. :D Ako vtip dobre, ako argument chabe, to uz mozes davat link rovno na stranky LSNS, pripadne HLAVNESPRAVY. :D


| 7.11.2020 14:07

jasne cannabis, ad absurdum je najlepsia argumentacia :D :D

link sa da brat ako zaklad pre research, konkretne zdroje si moze kazdy vybrat sam. dotycny "youtuber" (prepytujem) rozhodne nie je zo skupiny tzv. konspiratorov, staci si pozriet jeho dalsie videa a pouzit vlastny usudok. dolezite je nevyberat len jednu stranu, ale tebe cannabis to je asi zbytocne vysvetlovat.

Trumpa ja osobne naozaj nemusim, je to arogantny grobian, ktory sa nikdy nemal stat prezidentom, ale holt volebny system mu to umoznil.

druha vec je medialny lynch, ku ktoremu sice svojou neomalenostou sam provokuje, ale vysledky toho lynchu mozu (a budu!) viest k dezinformaciam, predsudkom, rozporom a kompletnej degradacii objektivnej pravdy. a akonahle toto pripustime, otvorime cestu k jedinemu spravnemu svetonazoru s dosledkami, ktore sme si v minulosti uz vyskusali a ja osobne ich uz nechcem opat zazivat.

A este jedna vec, ano, media dokazu spravit z kohokolvek idiota. Z kohokolvek, o kom sa tak rozhodnu. Pretoze media nie su zdrojom cnosti, media su len institucie riadene a prevadzkovane ludmi a ti ludia ich pouziju na to, na co sami chcu. Mozno su media, ktore sa snazia byt objektivne, ale media vlastnene, riadene a prevadzkovane konkretnou zaujmovou skupinou budu vzdy logicky kryt len zaujmy dotycnej skupiny. A to plati pre kazdu stranu. sloboda medii a svojvola medii su dve uplne odlisne veci.


Katolibanec
Katolibanec | 7.11.2020 15:04

@noname super video, cize, ked je niekto uply idiot, tak vlastne neklame, lebo trepe blbosti nevedome? :D ok, beriem, tak toto ma naozal presvedcilo, ze Trump nie je klamar ale je naozaj len idiot :D
Bidena nepoznam ani ho nebudem komentovat ale od Trumpa je naozej lepsie aj vrece zemiakov a myslim, ze aj tieto volby su o tom, ci poslat Trumpa do predele alebo nie ..


| 7.11.2020 15:21

@Katolibanec: v principe ano. trump je klamar preto, lebo je idiot a klamstvo povazuje za regulerny sposob pre dosiahnutie ciela. to ale automaticky neznamena, ze vsetci ktori su proti nemu su jednoznacne v prave.

ohladne bidena, kedze ho nepoznas, nevyjadrujes sa, co je v poriadku. ja to ale cele sledujem uz par rokov, pretoze si uvedomujem vplyv vyvoja ameriky na zbytok sveta a tym aj na nas. a ano, mas uplnu pravdu v tom, ze volby boli z velkej casti o tom, aby trumpa poslali do prdele. rovnako ako u nas fica. je fajn, ze sme sa fica zbavili a ja dufam ze bude dalsi ktory zaplni titulky, ale pozri, co sme namiesto neho dostali.

biden je nepodstatny. je to ciastocne dementny (bez urazky) starec, ktory je len prostriedok k tomu, aby sa k moci dostal niekto iny. a uprimne, budem velmi rad, ak sa teraz mylim a cele to dopadne dobre a bez nasledkov.


cannabis
cannabis | 7.11.2020 17:09

MIly noname, tvrdit ze prispevok nejakeho youtubera sa da pouzit aj nejako ozaj rozumne ako napriklad nejaky resarch o ktorom pises, tak to uz mozem potom aj liecit koronu na zaklade videa s Kotlebom a vodkou. :D

Poznas nejaku sukromnu osobu, ktora nezije z verejnych penazi, ale zo svojej poctivej prace a bola obetou medialneho lyncu? UVED MI JEDNU JEDINU! Dakujem. Ak taku najdes, tak Tvoj prispevok budem akceptovat. Inak nie, pretoze politici a ine hovada si medialny lync zasluzia, uz len z principu! :D


| 7.11.2020 17:57

@cannabis: ano, kludne mozes pouzit aj video s kotlebom a vodkou pre research na liecenie korony, vyjde ti z toho, ze je to picovina.
tvoja veta "politici a ine hovada si medialny lync zasluzia, uz len z principu!" hovori za vsetko, nema zmysel sa tebou zaoberat. ty mas vo vsetkom jasno, pravda ta zaujima rovnako ako nejaku kotlebu. je mi u riti ci TY budes moj prispevok akceptovat.


Vara
Vara | 7.11.2020 17:57

Keď zvolili oranžového šaša všetci predpovedali aká to bude katastrofa. A žiadna vážna vec sa nestala. Keď teraz vyhral sleepy Joe, všetci predpovedajú aké to bude super. Ale obávam sa, že nič dobré sa rovnako nestane. Treba byť realista.


Michal
Michal | 7.11.2020 18:46

Kým si budú amíci vyberať prezidentov na geriatrii, môžu zabudnúť na MAGA.
@ Mikchalus , ty budeš isto ťažký mysliteľ, rád by som získal zoznam tvojich 50 najobľúbenejších kníh..


Eamileann
Eamileann | 7.11.2020 19:33

@Vara, že nič vážne sa nestalo? Nebudem tvrdiť, že Trump neurobil nič dobré, hlavne v ekonomike, to by som mu krivdil... Aj prístup, ktorý uplatňoval voči ázijským štátom, bol funkčnější, než u jeho predchodcov, lebo aziati proste na diplomaciu se*ú, a kým im silou nebrániš, robia si, čo vyhovuje ich záujmom, dohody-nedohody; iný kraj, iný mrav... Ale inak to bola katastrofa, USA sa začali sťahovať snáď zo všetkých oblastí a vytvárať tým mocenské vákuum, ktoré veľmi rada vypĺňa Čína, a to na fakt neteší. Klimatická dohoda (označovanie klimatickej krízy za hoax, po nás potopa... hlavne že uhoľní baníci si budú môcť ďalej ničiť zdravie a ďalej ho voliť), WHO, totálny chaos na blízkom východe... Nehovorím, že svet bez vplyvu USA nebude lepší, možno sa vďaka tomu stane väčším hráčom EU, ale USA doteraz robili niečo ako medzinárodného policajta a po ich stiahnutí sa je veľké riziko, že to nemusí skončiť slobodným svetom so slobodou slova a možnosťou cestovať bezohľadu na hranice... Uvidíme, ako sa to vyvinie, každopádne som rád, že to nevyhral Trump, egocentrický narcis neschopný empatie na čele superveľmoci nemá čo robiť...


Katolibanec
Katolibanec | 7.11.2020 21:00

Trump mal vela krat blizko k rozputaniu katastrofy ... jedno stastie, ze ani americky prezident nie je vsemohuci a musi sa riadit ludmi akolo neho!
A ak ma byt Biden nasledovnikom Obamu, tak by to mal byt jednoznacne pozitivny krok ku stabilite na celom svete.


Ehmm
Ehmm | 8.11.2020 00:15

Tak ako u nás kedysi vyhral Gašparovič... Lebo to nebol Mečiar... Tak aj teraz vyhral Biden... Lebo to nie je Tramp.
Bolo by úplne jedno, koho by demokrati dali, aj keby to bola upratovačka. Volili by ju, lebo to nie je Tramp.


cannabis
cannabis | 8.11.2020 06:43

Ano mily NONAME, veta o tom, ze su politici paraziti, ktori si zasluzia medialny lync, lebo do politiky isli iba kradnut hovori za vsetko.

NEVIES TEJTO VETE OPONOVAT, jedine si urazene zdupkal. Ano politici su skodna a stavy skodnej sa reguluju!

A presne ako som napisal, nedal si mi meno JEDNEHO JEDINEHO cloveka ktoreho by medialne lyncovali bez toho, aby si to zasluzil, alebo vynutil svojim konanim a prizivovanim sa!

A presne ako si napisal, Tebe su u riti argumenty, Ty mas svoje fantasmagorie! :D


cannabis
cannabis | 8.11.2020 06:44

A este jednu vec mily NONAME, Kotleba a jeho liecenie vodkou asi najlepsie vystihuje Tvoje myslienkove pochody. Preto som to uviedol ako priklad. Marazmus v tejto krajine totiz mame vdaka takym ako si Ty!


| 8.11.2020 07:12

@Katolibanec: ano, keby trumpa nebrzdila jeho administrativa, mohlo vela veci dopadnut katastrofalne. a buduca bidenova administrativa je to, coho sa ja obavam. pretoze prezident sam o sebe nie je v usa zase az tak podstatny.

@cannabis:


cannabis
cannabis | 8.11.2020 08:29

EaMIELAN, Tvoju druhu vetu viem polahky vyvratit tymto prispevkom! :D

https://finweb....u-ekonomiky-usa

TAkze TRUMPIK bol a je pre USA stale najvacsou ekonomickou katastrofou. :D


cannabis
cannabis | 8.11.2020 08:29

Mily NONAME, co Ti zabehlo? Alebo si stratil rec? Alebo si sa nebodaj v tych mojich prispevkoch sam nasiel a ako politikovi som Ti pekne nakopal? :D


| 8.11.2020 08:41

hej cannabis, nakopal si mi, so z teba uplne v pici


cannabis
cannabis | 8.11.2020 08:45

Tam si uz davno, len nemas na to dostatok mentalnych predpokladov, aby si to vobec pochopil. :D

Vies, ja na rozdiel od Vas nezijem z verejnych penazi, ale musim platit dane a odvody, aby ste Vy politici a statni zamestnanci neumreli od hladu! A asi tam je ten problem, ze niekto musi aj nieco vyrobit, aby ludia ako Ty mali co prezierat a na com parazitovat. :D


Eamileann
Eamileann | 11.11.2020 10:38

@cannabis, Tvoj príspevok nič nevyvrátil. Áno, po korone ekonomika padla, ale Trump nebol pôvodcom toho vírusu (jeho prístup ku zdraviu vlastných občanov bol katastrofálny, ale to ekonomiku neoslabilo, skôr naopak, brzdia ju prísne opatrenia), takže vyčítať mu prepad ekonomiky v dôsledku krízy nemá zmysel, vírus by bol prišiel, nech by bol prezidentom ktokoľvek. Trump spravil vcelku zaujímavú daňovú reformu a hoci aj v dôsledku situácie na svetovom trhu (teda nie úplne jeho zásluhou), ekonomika až do krízy rástla... Problém je, že ak globálnej veľmoci zlepšíš ekonomiku tým, že ju izoluješ, po istom čase prestaneš byť globálnou veľmocou a už nebudeš mať s kým a o čo viesť obchodné vojny. Z tohto pohľadu s Tebou súhlasím, že Trump bol obrovskou hrozbou. Každopádne a bohužiaľ, voliči sa rozhodujú na základe aktuálneho stavu, takže ak by pandémia vypukla o rok neskôr, dnes by sme pravdepodobne videli Trumpa, ako obhajuje víťazstvo...


cannabis
cannabis | 14.11.2020 05:05

Svojim prispevkom som to polahky vyvratil a Ty vo svojom prispevku dokonca potvrdil. :D

Ak ekonomika padla koli korone, tak padla. To Ty si napisal, ze TRUMP postavil ekonomiku na nohy, pricom je to cista hlupost. Jeho danova roforma nefunguje a je to cista fantasmagoria. Tak ako rusenie Obamacare. :D Tymto mal Matovic prefackovat Ciganovikovu ked agitovala za byznis pre PENTU! :D


Co sa tyka toho problemu, ktory si opisoval, tak ekonomiku nejakej velmoci len tak nezlepsis. :D Napisal si to tak, akoby to bolo mazat rozok maslom, ale tak to nie je. :D Ekonomika nefunguje tak, ako sa to Tebe paci a tam je ten hlavny problem.

Mna Trumpik nejako zvlast nezaujima. Zvolili si ho Amici, nech sa s nim idiotom trapia sami. Mna len zaujima a fascinuje to, kolko ma ten tupec fanusikov aj medzi neamericanmi.

TAkze znova, ano moj prispevok vyvratil to, ze Trump urobil nieco dobre pre ekonomiku USA. :D To je to iste, ako keby si tvrdil, ze Fico podporovanim hornonitrianskych bani z dotacii pre obnovitelne zdroje energie podporuje ekonomiku Slovenska! Cista fantasmagoria.
Je to pre mna to iste, ako ked Sulik zahnoji, ze sa nejaky sukromny zahranicny investor bude lepsie starat o prirodzeny energeticky monopol, ako nejaky stat. Vlastne tym sam dokazal, ze je zly politik a predstavitel statu, ked pod jeho vladnutim stat zlde hospodari s majetkom.

Skusete sa nad tym najprv zamysliet. A hladat hlavne statistiky, vysledky a argumenty. :D Na to, aby ekonomika USA rastla, totiz nestaci Trumpov twitik plny jeho rannej fantazie. :D


Eamileann
Eamileann | 14.11.2020 14:57

Ja som nenapísal, že postavil ekonomiku na nohy, to máš odkiaľ? -_- Napísal som, že by som mu krivdil, ak by som tvrdil, že urobil iba zlé veci. To, že ten pomer bol hlboko v prospech tých zlých, na pravdivosti výroku nič nemení, veci sú málokedy čierno-biele... Médiá majú svojich obľúbencov, z jedného reálnu predstavu nezískaš; reálny Trump bol pravdepodobne o niečo lepší, než ho vykresľovala CNN, a podstatne horší, než ho vykresľovala Fox.

Takže, prosím, najprv mi pekne logicky vysvetli, ako je Trump zodpovedný za to, že korona prišla do USA (nie, ako ju zvláda/zvládal neskôr, iba ako záležalo na jeho vôli, že sa tam objavila), a ako to súvisí s morálnou hodnotou čohokoľvek, čo spravil dovtedy. Potom budem schopný pochopiť, ako si odkazom na článok o poklese ekonomiky v dôsledku koronakrízy dokázal, že Trump neurobil nikdy ani jednu dobrú vec pre ekonomiku...


cannabis
cannabis | 15.11.2020 05:55

CITUJEM TA:

Nebudem tvrdiť, že Trump neurobil nič dobré, hlavne v ekonomike, to by som mu krivdil...

Trump spravil vcelku zaujímavú daňovú reformu a hoci aj v dôsledku situácie na svetovom trhu (teda nie úplne jeho zásluhou), ekonomika až do krízy rástla...


TAKZE ASI JA ZLE CITAM! :D

Trumpik nikdy nebol lepsi. Jeho danova reforma je paskvil a neskutocna ubohost. :D Je mi jedno, ako ho vykresluje CNN, ja nepotrebujem media aby som si vedel o idiotoch urobit vlastny obraz. :D

A tu je jednoduche logicke vysvetlenie! :D Bol Trump v case rozsirovania koronavirusu prezidentom? BOL! Je prezident v USA zodpovedny za to, co sa tam deje? ANO, INAK BY NEBOL PREZIDENTOM. :D

Ak kroky a praca ZODPOVEDNYCH ludi ako Trump, ci Matovic vedi k tomu, ci sa virus rozsiruje, alebo nie, tak su na jeho sireni priamo zodpovedni! :D

Je zabavne a fakt neskutocne, ako zbavujes politikov ich zodpovednosti: :D Teraz si uz schopny pochopit o co mi ide?
Alebo chces tvrdit, ze Trumpikove Kotlebacke fantasmagorie o tom, ze koronavirus je chripocka a treba ju liecit savom, alebo vodkou sa Ti zdaju v pohode? Mas pocit, ze tito ludia neovplyvnuju verejnu mienku, neovplyvnuju zakony, nerobia rozne zakony, ktorymi sa musime riadit?

Nezbavuj prosim politikov ich zodpovednosti za ich ciny! A vzhladom na to, ze ziju aj z Tvojich dani, mal by si k nim byt viac kriticky, nie ich este aj obhajovat, ze pri tom kradnuti a parazitovani na Tvojich daniach, vraj urobili aj nieco dobre?! Napis prosim co, ale tu spackanu danovu reformu nespominaj. Napis nieco, co je fakt dobre pre vsetkych obyvatelov, nie pre vyvolenych! :D


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader